Architecten en Ingenieurs

Architecten en Ingenieurs

Ontvochtigen van muren voor architecten en ingenieurs

De mogelijkheden zijn vaak onbegrensd, zoals bijvoorbeeld het wereldberoemde Museo della Certosa in Padua (Italië), maar ook in Nederland, bv. Fort Nieuwersluis, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Een duurzame restauratie van gebouwen met vochtschaden is voor architecten en ingenieurs vaak een grote uitdaging. Wij zijn een vertrouwde partner in hoogwaardige oplossingen in de aanpak van vochtproblemen in veelal monumentale gebouwen. Diverse van uw collega-architecten kunnen hierover meepraten. (meer info op de officiële site Ecodry.be)

Hoe werkt het Ecodry systeem?

Ecodry heeft een aantal zeer interessante troeven om voor een lage kost een mooie meerwaarde te realiseren voor uw woning.

Belangrijke voordelen van het systeem:

Ecodry is volledig onschadelijk voor mens en dier, de laag frequente impulsen zijn flexibel instelbaar.
Ecodry werkt zonder inzet van chemicaliën, verstoort de bouwsubstantie niet en is reversibel.
Ecodry zorgt voor een duurzame droging van het object.
Geringe energiekosten

Succesvolle muurontvochtiging met vochtmetingen ter opvolging

De ontvochtiging van de muren wordt gedocumenteerd met verschillende vochtmetingen zodat de evolutie duidelijk wordt.

01.
Analyse van de schade en eerste meting
Nadat uit de vochtmetingen de oorzaak van het vochtprobleem als capillair vocht is geïdentificeerd, kan Ecodry worden ingezet. Bij de analyse ontvangt de klant tevens het compleet advies en kostenraming omtrent de te nemen flankerende maatregelen (bv herstel aan zoutbelaste pleister, toepassen ventilatiesystemen ed. ). Het ecodry-systeem wordt geïnstalleerd, de individuele parameters voor het betreffende object worden ingesteld en de vochtwaarden in de muren worden bepaald. De gemeten waarden worden in het meetprotocol opgeschreven en ondertekend. Het systeem start met de ontvochtiging van de muren.
02.
Controle meting
Na ca. 12 maanden (desgewenst ook eerder) onderzoekt de Ecodry-installateur de voortgang van het drogingsproces. Ook deze waarden worden in het meetprotocol opgeschreven en ondertekend.
03.
Eindmeting
Op zijn laatst na 36 maanden na de installatie vindt de eindmeting plaats en wordt opnieuw door metingen de behaalde ontvochtigingsprestatie bepaald
ecodry-vochtmetingen

Nog meer vochtproblemen

100% droge muren op ecologische manier

Ecodry garandeert u 100% vochtvrije muren op een ecologisch verantwoorde manier.

Wilt u weten welke andere troeven dit innovatieve materiaal nog heeft voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op met Aquatec-Vochtbestrijding. Wij geven u graag meer details en een gratis offerte voor uw project.

Bekijk onze realisaties met Ecodry

Vermoedt u dat u last heeft van opstijgend vocht in huis? Merkt u de laatste tijd natte plekken op uw muren? Begint er hier en daar in uw woning pleister van de muren te brokkelen of verf af te bladeren? Opstijgend vocht in huis kan heel wat vervelende symptomen en gevolgen hebben.

Interesse in een Ecodry-systeem? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder