Vochtproblemen in Gent? Aquatec komt bij je langs

Vochtproblemen in Gent? Aquatec komt bij je langs

Vochtproblemen in Gent? Reken op Aquatec!

Woon je in regio Gent en wil je graag een expert laten komen om naar een vochtprobleem te komen kijken? De specialisten uit regio Gent staan klaar om jou ter hulp te staan. Vele eigenaars van woningen regio Gent krijgen te maken met grondwaterproblemen die vervolgens zorgen voor vocht in de kelder of op de muren. De meeste panden in deze regio hebben dus last van opstijgend of optrekkend vocht. Denk je last te hebben van vochtplekken, vochtkringen of zelfs schimmels? Dan kan Aquatec je verder helpen! 

Vochtproblemen regio Gent: Aquatec behandelt jouw vochtprobleem

Heb je een vochtprobleem? Dan komen wij langs voor een vrijblijvende vochtanalyse. We analyseren en detecteren het probleem, zoeken de onderliggende oorzaak en reiken oplossingen aan. Meestal komen vochtvlekken niet zomaar op de muur en zal het verwijderen van de vochtvlekken zelf onvoldoende zijn. Nadat onze expert klaar is met een grondige analyse, kiezen we de juiste behandeling tui en stellen we samen een offerte op. Ga je akkoord? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag! 

Vochtbehandeling in Gent: muurinjectie 

Een behandeling die vaak wordt toegepast om vochtproblemen te verhelpen of te voorkomen is muurinjectie. Hierbij worden de muren geïnjecteerd met een bepaalde soort vochtwerende gel. Dit doen ze door gaatjes te boren in de muren en hier de gel in te spuiten. Dankzij deze injectie zullen je muren volledig beschermd worden tegen vochtproblemen zoals opstijgend vocht. Deze behandeling gaat enorm lang mee, tot maar liefst 30 jaar. Wil je je woning in Gent graag vochtvrij houden voor de komende decennia? Dan is een muurinjectie de beste methode! 

Aquatec komt langs in Gent voor een vochtanalyse

Last van vocht en wil je dit zo snel mogelijk verhelpen? Onze specialisten komen bij je langs en doen een vrijblijvende vochtanalyse in je woning regio Gent, inclusief advies. Daarna bespreken we de mogelijke oplossingen en stellen we indien gewenst een offerte op. Contacteer ons nu of maak een afspraak!

Vochtproblemen in regio Gent? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder