Condensbestrijding en schimmelbestrijding

Condensbestrijding en schimmelbestrijding

Condensbestrijding en schimmelbestrijding

1. Condensbestrijding

Wist u dat condensatie een van de meest voorkomende oorzaken is van vochtproblemen in huis? Condens in huis is op zich niet zo ongewoon. Denk maar aan het beslagen van de ruiten of spiegel wanneer u een bad of douche hebt genomen. Bij een ideale luchtvochtigheid in huis en een goede ventilatie verdwijnt deze condens ook weer, zonder veel gevolgen.

U kan echter te maken krijgen met een te hoge luchtvochtigheidsgraad in huis. Is dit het geval en is er een gebrek aan voldoende ventilatie? Dan zal de condens neerslaan op koudere oppervlakken, met alle gevolgen van dien.

AquaTec Vochtbestrijding staat u graag met raad en daad bij, en lost snel en vakkundig al uw condensatieproblemen bij u ter plaatse op. Meestal zal de installatie van een ventilatiesysteem al heel veel van het vochtprobleem oplossen.

 

Om er zeker van te zijn dat condensvorming aan de basis ligt van het vochtprobleem, voeren wij sowieso ook altijd een gratis vochtdiagnose uit om eventuele andere oorzaken aan het licht te brengen. Vraag nu uw vrijblijvende vochtdiagnose aan!

2. Schimmelbestrijding

Een erg nadelig gevolg van condens en condensatieproblemen is het ontstaan van schimmels. Schimmels voelen zich opperbest op een vochtige ondergrond, en verspreiden zich vandaar ook razendsnel.

Schimmels in huis hebben heel wat nadelige gevolgen, niet alleen voor uw woning, maar ook voor uw gezondheid. Het is daarom belangrijk om er zo snel mogelijk komaf mee te maken en schimmels efficiënt te bestrijden.

Schimmelbestrijding bestaat uit 2 stappen:

01.
Enerzijds behandelt en verwijdert AquaTec Vochtbestrijding de reeds aanwezige schimmels op uw muren
02.
Anderzijds nemen we ook de oorzaak van de schimmelvorming onder handen. Zo bent u er zeker van dat uw woning en muren in de toekomst schimmelvrij zullen zijn
condens-schimmel-in-huis
schimmel-condens-in-huis

3. Milieuvriendelijke middelen voor schimmels verwijderen

AquaTec Vochtbestrijding gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke middelen ter bestrijding van schimmels in huis.

Schimmels kunnen immers overal voorkomen, dus het is van belang voor u en uw gezin dat de strijd wordt aangegaan met niet al te chemische producten. Vochtige en weinig verluchte ruimtes, dat zijn nu net de ruimten waar we het vaakst aan de slag moeten.

4. AquaTec Vochtbestrijding, uw partner in vochtbestrijding aan huis

Vermoedt u dat schimmels in huis heeft? Doe dan een beroep op Aquatec Vochtbestrijding, uw referentie voor condens- en schimmelbestrijding. Belangrijk: ook om beide te voorkomen kunt u bij ons terecht! Wij bestrijden uw condensatie- en schimmelproblemen op een professionele manier. Aan de hand van een grondige, vrijblijvende vochtanalyse geven we u een oplossing op maat: we doen er alles aan om uw vochtproblemen voorgoed van de baan te helpen!

Last van condens of schimmels in huis? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder