Condensbestrijding & schimmel bestrijding

Condensbestrijding

Wist u dat condensatie een van de meest voorkomende oorzaken is van vochtproblemen? Het kan altijd voorvallen dat u te maken krijgt met een te hoge luchtvochtigheidsgraad in uw woonst. Is dit het geval en is er een gebrek aan voldoende ventilatie? Dan zal deze condensatie neerslaan op koude oppervlakken, zoals uw buitenmuren. En helaas zijn dergelijke ondergronden een ideale plek voor de groei van schimmels.

AquaTec staat u graag met raad en daad bij en komt uw condensatieproblemen ter plaatse oplossen. De combinatie van hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis ligt aan de basis van de oplossing die u nodig heeft. En vergeet hierbij ook de gekende fabel dat aan de basis van uw condensatieproblemen een slechte isloatie ligt, want niets is minder waar! Een goed functionerende isolatie van goede kwaliteit maakt net deel uit van uw oplossing!

Schimmelbestrijding

Schimmelbestrijding bestaat uit 2 factoren:

  • Enerzijds behandelt AquaTec de reeds aanwezige schimmels in uw muren
  • Anderzijds nemen we ook de oorzaak onder handen. Zo bent u er zeker van dat u in de toekomst geen schimmels meer onder ogen hoeft te zien.

AquaTec gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke middelen ter bestrijding van uw schimmels in huis. Deze kunnen overal voorkomen, dus het is van belang voor u en uw gezin dat de strijd wordt aangegaan met niet al te chemische producten. Vochtige en weinig verluchte ruimtes, dat zijn precies de ruimten waar we het vaakst aan de slag moeten.
Wilt u schimmels (in de toekomst) vermijden? Houd dan altijd in het achterhoofd dat een regelmatige en maximale ventilatie van groot belang is.

Bent u er zeker van dat u schimmels in huis heeft? Of heeft u een vermoeden van dergelijke aanwezigheid in uw woonst? Schakel dan AquaTec in, uw referentie wanneer het komt op condens- en schimmelbestrijding. Belangrijk: ook om beide te voorkomen kunt u bij ons terecht!

AquaTec - Uw specialist aan huis

AquaTec in huis halen, staat gelijk een professionele manier om uw condensatie- en schimmelproblemen te bestrijden. Een uitgebreide en grondige analyse gepaard gaande met een oplossing op maat: we doen er alles aan om uw problemen voorgoed van de baan te helpen! Denk niet meer aan die vervelende schimmels en condens en verwelkom opnieuw uw gezond en vochtvrij huis!

» Last van condens of schimmel in huis?Contacteer ons, we geven vrijblijvend advies