Schimmels in huis verwijderen

Schimmels in huis verwijderen

Schimmels verwijderen in uw woning

1. Schimmels houden van vocht en warmte

U houdt van warmte? Schimmels ook. Meer bepaald van vochtige en slecht geventileerde ruimtes. Maar wat zijn ze nu precies? Wel, het betreft micro-organismes of zwammen, die zeer schadelijk zijn voor enerzijds uw woonst zelf, maar anderzijds ook voor uw gezondheid. Ook niet prettig is dat ze zich snel verspreiden, wat meteen ook maakt dat u de nadelige gevolgen al snel zal ondervinden. Naargelang de presence van condensatievocht, overstromingen, lekken en infiltraties, zal ook hun snelheid worden beïnvloed.

schimmel opstijgend vocht
schimmel in huis

2. Wat zijn de karakteristieken van schimmels in huis? Hoe herkennen?

Schimmels zijn relatief eenvoudig te herkennen. Uiterlijke kenmerken zijn vlekken van groene, bruine of zwarte aard op uw binnenmuren, uw plafonds, uw vensterbanken, uw meubels, uw badkamer, uw kelder en ga zo maar verder.

Ze hebben ook een aftakeling van uw woonst tot gevolg. Denk hierbij maar aan loskomend behang, afbladderende verf, losse plinten en rottend hout. Heeft u hiermee te maken? Dan is de kans groot dat u een nieuwe huisgenoot heeft!

Schimmels verzwakken echter ook uw immuunsysteem en brengen allerlei allergieën en ademhalingsstoornissen met zich mee, zoals het welgekende astma.

3. Schimmels verwijderen met AquaTec

AquaTec heeft het ideale product in huis om uw schimmels weg te werken, dewelke als het ware een soort beschermlaag op uw muren aanbrengt. Uw schimmels behoren zo definitief tot het verleden! Deze coating biedt het hoofd aan de schadelijke zouten, die tevoorschijn komen in aanraking met bezetting of metselwerk met opstijgend vocht. Ook het vocht uit de omgevingslucht wordt opgenomen door deze zouten, zodat uw bezettingswerken onvoldoende kunnen drogen en bijgevolg zullen aftakelen.

Schimmelverwijdering is allesbehalve een makkie, maar met AquaTec aan uw zijde beschikt u op een gegarandeerde oplossing, klaar om u opnieuw een schimmelvrije – maar vooral: veilige – woonst te bezorgen. Geniet opnieuw van én egale muren én een optimale gezondheid met AquaTec als specialist in schimmelbestrijding.

4. Vraag naar onze realisaties in condens- en schimmelbestrijding

Heeft u last van condensatie of schimmels in huis? Merkt u waterdruppels op koude oppervlakken zoals wanden of vensters? Heeft u schimmelvorming opgemerkt? Kijk dan snel voor een doeltreffende oplossing.

Last van condens of schimmels in huis? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder