Over ons: AquaTec vochtbestrijding

Vochtbestrijding is ons vak

AquaTec staat steeds voor u klaar, ongeacht de omvang van uw probleem. Vochtproblemenin huis dienen immers zo snel mogelijk verholpen te worden met de nodige portie kennis en ervaring. Onze vocht experten kunnen u één voor één uit de nood helpen en zorgen er weldra voor dat u opnieuw zorgeloos kunt genieten van uw woonst.Hoe gaan we tewerk?

  • Vochtproblemen? Vraag AquaTec om advies. Er wordt een afspraak bij u thuis vastgelegd. Hierbij kunt u alvast rekenen op onze flexibiliteit naar uw agenda toe, wij komen wanneer het u past.
  • Eén van onze experts in vochtbestrijdingkomt vervolgens dan ter plaatse met gespecialiseerde apparatuur om een diagnose te stellen van het vochtprobleem.
  • Van zodra de oorzaak van uw vochtprobleem is achterhaald, zal onze specialist in kwestie u een oplossing op maat voorstellen en u bijstaan met het gepaste advies.
  • Na akkoord wordt een datum vastgelegd ter uitvoering van de werken. Alle werken worden steeds uitgevoerd door onze eigen medewerkers, zodat u verzekerd bent van professionals in huis.

Oplossen van vochtproblemen mét advies:


Onze garantie, uw zekerheid

AquaTec voert steeds een kwaliteitscontrole uit na het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit garandeert u zekerheid én een bijkomende garantie:

AquaTec biedt u immers graag een zorgeloze toekomst, zonder verdere vochtproblemen eender waar in huis.

» Vraag hier uw gratis vocht diagnose aanGeen vochtprobleem is te moeilijk voor ons