Over ons

Over ons

Jarenlange ervaring

Wij zorgen voor een gezonde woning.

26 jaar ervaring in gezonde omgevingen

Bekijk hier onze bedrijfspresentatie

We delen expertise
Onze experten komen graag langs om een gratis vochtdiagnose te maken. Liever nu meer weten? Download dan onze ‘Eerste hulp bij vocht’.
We zorgen voor jouw comfort
Wij staan voor u klaar, ongeacht de omvang van uw project. Vochtproblemen in huis moeten zo snel mogelijk verholpen worden met de nodige kennis en ervaring. Wij zorgen voor een gezonde omgeving. Want veiligheid en gezondheid is een basisrecht.
Wij ontzorgen jou
AquaTec ontzorgt u. Daarom geven we tot 30 jaar garantie op onze werken!

Eerst hulp bij vocht

Ontdek tips hoe u vochtproblemen kan herkennen.

ebook

Werkwijze

AquaTec wordt geroemd door expertise & transparantie.
Meer nog, AquaTec onderscheidt zich door haar werkwijze.
 • oplossing
  Oplossing
  Door het slimme apparatuur wordt een oorzaak snel achterhaald. De expert stelt u een oplossing voor op maat van het probleem.
 • vochtige muur aanpakken
  Uitvoeren
  Na akkoord wordt een datum vastgelegd. Alle werken worden steeds uitgevoerd door onze eigen medewerkers. Want wij bieden kwaliteit.
 • advies
  Advies
  Elke werknemer is geroemd door zijn/haar expertise. Wij zijn van mening dat we deze mening moeten delen omdat er niets zo belangrijk is dan een goede gezondheid. Via 080011134 bel je gratis en krijg een ambassadeur aan de lijn. Er wordt een afspraak gemaakt op basis van uw agenda. Wij komen wanneer het u past.
 • afspraak
  Afspraak
  Eén van onze experts in vochtbestrijding komt vervolgens ter plaatse met gespecialiseerde apparatuur om een diagnose te stellen van het vochtprobleem.

Missie

Onze missie is om elk individu te voorzien van gezonde ruimtes zonder in te boeten aan comfort. Door innovatieve technologie en een nationaal expertiseteam streven we naar gezonde leefomgeving.

Visie

Wij geloven in de kracht van transparantie van kennis. Door onze kennis te verspreiden over heel België zorgen we voor een gezonde werk-en leefomgeving op zowel particulier als professioneel vlak.

Door een sterk team met de beste specialisten van België zorgen wij voor de perfecte service zodat u en ik weten welke problemen we gaan oplossen.

Elke werknemer draagt de normen en waarden van AquaTec erg hoog. We werken daarom ook uitsluitend met eigen mensen die zich regelmatig bijscholen om de meest hedendaagse oplossingen aan te bieden.

Elke medewerker van AquaTec, dus ook van VDSA SOLUTIONS, wordt gestimuleerd door een stabiele en gestructureerde omgeving waarin ondersteuning, appreciatie, opleiding en een eerlijke verloning centraal staan. Zo waarborgen we het welzijn van elke medewerker.

Klanten getuigen

Waarom kiezen klanten voor Aquatec?