Hydrofuge in Hasselt

Hydrofuge in Hasselt

Hydrofuge in Hasselt

Heeft u last van schimmels en vocht in uw woning en wilt u hier graag van af? Dan is het een goed idee om hydrofuge te overwegen. Met deze techniek wordt vochtvorming op uw gevel en buitenmuren voorkomen. Zoekt u een specialist op het gebied van hydrofuge in Hasselt? Lees dan snel verder.

Wat is hydrofuge?

Hydrofuge is een behandeling waarbij de gehele gevel en / of buitenmuren waterafstotend gemaakt worden. Dit gebeurt door het aanbrengen van een waterafstotende gel. Deze gel wordt over het gehele oppervlak aangebracht en vormt zich daar als poly-siloxaan. De chemische samenstelling van poly-siloxaan is waterafstotend. De waterafstotende gel is overigens kleurloos. U zult dan ook geen verschil in kleur merken aan uw gevel of buitenmuren. Na behandeling zult u wel zien dat de druppels vocht en water niet langer de muur intrekken, maar als het ware langs de muur druipen. Er wordt daarom ook wel eens gesproken van een pareleffect.
Hydrofuge is op bijna alle oppervlaktes mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan baksteen, kalksteen of beton. Wilt u weten of dat ook voor uw woning mogelijk is? Neem dan contact op met Aquatec. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat over hydrofuge in Hasselt.

Wat kunt u naast hydrofuge doen om vocht en schimmels te voorkomen?

Heeft u hydrofuge in Hasselt laten uitvoeren, dan moet u er rekening mee houden dat u een maximale bescherming heeft, maar ook dat dit nog geen 100% waterdichte oplossing is. Het is namelijk nog steeds mogelijk dat er waterdamp in uw muren komt.
Vochtproblemen en daarmee gepaard gaande schimmelvorming in huis kunnen deels voorkomen worden door een goede ventilatie. Het is belangrijk dat de kamers in uw woning niet te vochtig zijn. U kunt de hoeveelheid vocht in uw woning reduceren door een raam open te zetten of een afzuiginstallatie te installeren. Bij de installatie van een afzuigmechanisme, kunt u de hoeveelheid vocht in de lucht reguleren en dus ook bepalen of dat bepaalde ruimtes juist te droog zijn.
Heeft u al last van schimmelvorming in uw woning? Dan is het verstandig om de schimmel eerst te verwijderen, voordat u tot hydrofuge in Hasselt overgaat. Het is echter wel belangrijk om hydrofuge alsnog toe te passen, om zo toekomstige schimmelvorming geen kans te geven.

Professionele hydrofuge in Hasselt

Heeft u last van vocht of zelfs schimmel in uw woning? Laat dit dan zo spoedig mogelijk behandelen om erger te voorkomen. Aquatec vochtbestrijding is specialist van hydrofuge in Hasselt. Wij werken met een speciaal ontwikkelde milieuvriendelijke AquaTec 85% injectiegel. Na behandeling zorgen wij uiteraard voor de reparatie van de aangetaste plekken door pleister- en voegwerk, zodat uw muur er weer als nieuw uitziet. Ook zorgen wij voor een speciale afwerking, zodat vocht in uw woning geen kans meer krijgt. Meer weten over hydrofuge in Hasselt? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vochtbestrijding nodig? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder