Vochtige muren in wasplaats

Heeft u last van vochtige muren in de wasplaats? Dan is het belangrijk om deze muren snel te behandelen. Gelukkig zijn vochtige muren met een paar stappen zo op te lossen. Aquatec Vochtbestrijding kan u daarbij goed ondersteunen.

Vochtige muren in de wasplaats komen vaak voor en helaas kunnen vochtige muren voor flink wat schade zorgen. Als er veel vocht in de binnenmuur zit, kan dit niet alleen schade aanrichten aan de muur zelf, maar ook aan de fundering van uw huis en nog erger: uw gezondheid. Vochtige muren zijn namelijk funest voor een gezonde leefomgeving, omdat het een ideale plek is voor schimmels en zelfs zwammen.

Daarnaast zijn vochtige muren erg nadelig voor de energierekening. Vochtige lucht is immers veel moeilijker op te warmen, waardoor de verwarmingsketel overuren moet draaien. En dat merkt u direct in uw portemonnee.

Redenen genoeg dus, om de vochtproblemen in uw wasplaats aan te pakken.

» Last van vochtige muren?Contacteer ons nu voor een GRATIS vochtdiagnose!

Stop vochtige muren in uw wasplaats

Als u last heeft van vochtige muren in de wasplaats, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Het is ontzettend belangrijk om de juiste oorzaak te achterhalen voordat u een behandeling van de muren in werking zet.

Bij Aquatec Vochtbestrijding kijken onze vochtexperts dan ook altijd naar de vochtige muren en achterhalen precies waar het probleem begint. Alleen door een vochtprobleem bij de wortel aan te pakken en met een adequate behandelmethode aan te pakken, kan u vocht een halt toeroepen.

Of het nu gaat om condensatievocht, grondvocht, doorslaand vocht of een ander soort vocht: de experts bij Aquatec Vochtbestrijding kunnen u snel en vakkundig helpen. Met jarenlange ervaring en een dynamisch team van vochtexperts, helpen wij dagelijks huishoudens met hun vochtproblemen.

En, omdat we staan achter ons vakmanschap, bieden wij ook een garantie op onze behandelingen. Zo kan u in alle rust genieten van droge muren in uw wasplaats en weet u zeker dat uw woning ook echt droog blijft.

Wist u trouwens dat u ook kan genieten van verschillende premies voor vochtbestrijding?

» Last van vochtige muren?Contacteer ons nu voor een GRATIS vochtdiagnose!

 

  Gratis infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

  Last van vocht in huis?
  Onze vochtgids bevat 15 pagina's met tips en info hoe u zelf vochtproblemen kan herkennen.
  Naam*
  E-mail*

  Aquatec-vochtbestrijding is lid van volgende federaties

  • WTCB
  • Bouwunie
  • Confederatie Bouw