Ecodry

Ecodry

Muren ontvochtigen met Ecodry

Ontvochtiging met Ecodry,
nooit meer vocht of natte muren. Ecodry is een gekwalificeerde producent van hoogwaardige oplossingen voor muurontvochtiging. Het succes van Ecodry bestaat uit de ideale mix van traditionele empirisch ontwikkelde technologie met innovatieve componenten uit de computertechniek.

De Ecodry-systemen werken zonder chemicaliën en zonder verbouw- of graafwerkzaamheden. Het systeem is ecologisch verantwoord en flexibel inzetbaar voor elk type bouwmateriaal en elk grootte.

Aquatec-Vochtbestrijding is professioneel uitgerust voor het gebruik van Ecodry muurontvochtiger voor de aanpak van uw vochtproblemen.

1. Muurontvochtiging

Ecodry zorgt voor de afbouw van het capillair optrekkend vocht in muren, consequent en zonder chemicaliën of verbouwingen.

2. Hulp na wateroverlast

Na wateroverlast is er niet alleen vochtschade aan de muren, maar zijn de muren ook vaak verontreinigd met fecaliën, olieresten en schimmelsporen.

3. Gezonder wonen

Verban ongezonde verf en pleistersystemen uit uw woning. In heel wat woningen zijn de materialen voor de afwerking en bepleistering van de muur niet zo goed voor de gezondheid.

Met Ecodry willen we daar iets aan doen: een vochtwerende afwerking die ook voor een gezondere leefomgeving zorgt.

Nog meer vochtproblemen

4. Wat zijn de voordelen van Ecodry?

Met Ecodry bent u er zeker van dat uw muren 100% vochtvrij zijn en dat u beschikt over een duurzame afwerkingslaag op de binnenmuren.

Wilt u weten welke andere troeven dit innovatieve materiaal nog heeft voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op met Aquatec-Vochtbestrijding. Wij geven u graag meer details en een gratis offerte voor uw project.

Uw muren ontdoen van vocht? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder