Blog

Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vochtbestrijding en duurzaam wonen?

muurbescherming tegen vocht
Tips / Vochtige muren

Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vochtbestrijding en duurzaam wonen?

De bouwwereld innoveert bijzonder snel. Er duiken continu nieuwe trends op die onze sector vernieuwen en naar de toekomst katapulteren. Zo ook op het gebied van vochtbestrijding. Daar focussen we ons vooral op ontwikkelingen die vochtbestrijding zo duurzaam en efficiënt mogelijk maken. Bij Aquatec gebruiken we daarom Ecodry en we zijn exclusief uitvoerder in België van de bijzonder effectieve producten van Kriztal.

Kriztal: een nieuwe trend in vochtbestrijding en duurzaam wonen

Een van de nieuwste trends in vochtbestrijding is het merk Kriztal. Daarmee kunnen we vochtproblemen bij metselwerken en betonwerken verhelpen. Het innovatieve aan Kriztal is dat alle producten de oorzaak van het vochtprobleem aanpakken. Zo kunnen we garanderen dat het vochtprobleem dertig jaar lang niet terug zal komen. Onze vakmannen volgden een interne opleiding bij Kriztal. AquaTec mag zich exclusief uitvoerder noemen van België voor Kriztal-producten.

Kriztal heeft verschillende producten op de markt en is bekend om zijn uithardende mortels. Die snel uithardende mortels gebruiken we vooral in vochtige kelders. We kunnen er lekken en gaten mee opvullen, holtes mee dichten en poreuze bakstenen mee bekleden. Zo maken we de kelder terug waterdicht. We kunnen met producten van Kriztal ook de kimnaad en scheuren terug waterdicht maken.

De nieuwe trend Kriztal heeft verschillende voordelen. De producten van dit merk groeien als het ware vast in het omliggend bouwmateriaal. Ze verankeren zichzelf stevig waardoor het bijzonder waterdicht en efficiënt is. Bovendien zijn de producten ook milieuvriendelijk en onschadelijk voor de mens. Kriztal werkt enkel samen met gecertificeerde bedrijven, zoals Aquatec, waardoor elke vakman die met dit product werkt heel precies weet hoe deze middelen het beste worden ingezet.

Benieuwd naar de andere voordelen van een kelderbehandeling met Kriztal? Neem dan gerust contact op met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

Kriztal
Kriztal

Duurzame vochtbestrijding met Ecodry

Ecodry is een andere nieuwe trend in de wereld van vochtbestrijding. Het is een product dat we aanbrengen op muren als afwerkingslaag. Ecodry zorgt ervoor dat de behandelde muren helemaal vochtvrij zijn en blijven. Waarvoor we Ecodry inzetten? Vooral om muren die aangetast zijn door opstijgend vocht terug droog te maken. Ecodry zorgt ervoor dat het capillair optrekkend vocht in muren consequent en zonder chemicaliën uit de bakstenen wordt gezogen. Ook na wateroverlast in huis gebruiken we Ecodry. Het is een bijzonder efficiënte manier om muren terug droog te maken.

Ecodry is een innovatief product omdat er geen verbouwingswerken bij komen kijken. Het is een hoogtechnologisch product dat met de nieuwste technologieën ontwikkeld werd. Verder is Ecodry ook gezond, in tegenstelling tot ongezonde verf- en pleistermerken die nog steeds vaak gebruikt worden in de strijd tegen vocht.

Benieuwd of Ecodry ook in jouw woning gebruikt kan worden? Of zit je met vragen over wat dit product precies is en hoe het gebruikt kan worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Aquatec.

muurontvochtiger ecodry systeem

Aquatec volgt ontwikkelingen op de voet en bestrijdt vocht op een duurzame manier

Bij Aquatec hechten we belang aan de ontwikkelingen in ons vakgebied. We gebruiken innovatieve producten en dragen efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Heb je vragen over vochtbestrijding of over ontwikkelingen als Kriztal en Ecodry? We staan te allen tijde voor je klaar met professioneel advies en doeltreffende hulp. We bestrijden vocht op een duurzame manier. Bel ons via het gratis nummer 0800/11.134.

Vochtprobleem in huis? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder