Vochtige kelder? Kelderventilatie

Waarom overgaan tot kelderventilatie?

Indien u uw kelder niet voorziet van de nodige ventilatie, dan zal u te maken krijgen met eenverhoogde luchtvochtigheidsgraad, die tot 100% kan bedragen.
Het gevolg hiervan? Condensatiedruppels, schimmelsporen, corrosievorming en houtrot. Gebruikt u uw kelder voor diverse doeleinden, als de stockage van voedingswaren, dan begrijpt u dat dit geen goede plaats meer is. Bovendien kan het ook voorvallen dat uw vochtprobleemzich zal uitbreiden naar uw hoger gelegen verdiepingen!

Gaat u over tot een maximaal functionerend ventilatiesysteem, zoals eigenlijk staat voorgeschreven in onze Belgische normen betreffende ventilatie, dan zult u van de bovenvermelde nadelige effecten geen last ondervinden. Opgelet: een overdadige ventilatie is ook niet goed, dus informeer u bij de installatie alvast tot in de puntjes over de do’s en dont’s van kelderventilatie.

Waarom ventileren met een kelderventilatiesysteem?

Een heleboel mensen ventileren hun kelder eenvoudigweg door het regelmatig openzetten van de deur of ramen. Misschien u ook? Echter,deze ventilatietechniek volstaat niet om uw kelder vochtvrij te houden. De temperaturen buiten en binnen kennen namelijk hoge verschillen naarmate de seizoenen verstrijken.

AquaTec informeert u met plezier over de mogelijkheden voor uw kelder. U ziet: het is zeker en vast geen overbodige luxe! Vochtproblemen kunnen voor heel wat overlast zorgen met de nodige frustraties van dien. Wij bij AquaTec hechten veel belang aan de ideale mix vankwaliteit en scherpe prijs.

Waarom zou u dus nog langer wachten om uw kelder opnieuw volop te kunnen gebruiken? Een ventilatiesysteemis zo geplaatst en brengt een hoop voordelen met zich mee ook!

Waarom kiezen voor AquaTec?

Wel, wij bieden u een systeem aan waarbij u nog lange tijd van deze voordelen kunt genieten! Een doeltreffend en optimaal werkend ventilatiesysteem:de perfecte oplossing voor iedere kelder, ook voor de uwe. Bovendien zorgt dit systeem ook voor de meest gepaste ventilatie en werkt het volgens een gebruiksvriendelijk principe. Een hoge energiezuinigheid én een gezonde kelder: ideaal toch?

  » Kelderventilatie nodig?Contacteer ons, we geven vrijblijvend advies

  Gratis infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

  Last van vocht in huis?
  Onze vochtgids bevat 15 pagina's met tips en info hoe u zelf vochtproblemen kan herkennen.
  Naam*
  E-mail*

  Aquatec-vochtbestrijding is lid van volgende federaties

  • WTCB
  • Bouwunie
  • Confederatie Bouw