Kelderdrainage met noppenfolie

Wat is kelderdrainage?

Heeft u vochtproblemen in uw kelder, dan wilt u ze vanzelfsprekend zo snel mogelijk van de baan helpen. Wel, AquaTec biedt u hiervoor een geweldige methode aan: een kelderdrainage! Het wordt beschouwd als de alternatieve methode om al uw vocht- en waterproblemen op te lossen en bovendien zijn onze specialisten hierin meer dan thuis. Ga voor AquaTec en geniet weldra weer van een gloednieuwe kelder!

Het klinkt misschien op het eerste gezicht ingewikkeld, maar laat ons deze methode even toelichten.

 • Het aanwezige waterin uw keldermuren en keldervloer wordt van binnenuit afgevoerd naar buiten toe.
 • Zowel uw muren als uw vloer kunnen opnieuw gebruikt worden zoals tevoren en omdat onze experts uw kelder voorzien van een noppenfolie gecombineerd met een laag ter versteviging.
 • Het waterwordt op deze wijze achter de nieuwe wanden opgevangen onderheen de nieuwe vloer.

Bij deze kelderdrainage zal u voortaan geen last meer ondervinden van vocht, aangezien er speciale leidingen worden aangelegd voorzien van een vakkundige waterpomp om voorgoed al het water buiten uw kelder te houden.

Kelderdrainage met noppenfolieis een totaaloplossing, die een kleine investering vraagt, maar die vast en zeker de moeite waard is!

Kelderdrainage – Breng nieuw leven in uw kelder!

Kelderdrainage verzekert u een 100% tevredenheidsgarantie. Waarom? Omdat het uw vocht voorgoed weghoudt en omdat u uw kelder als het ware nieuw leven inblaast met een waterproof oplossing. Geef uw kinderen die extra speelruimte waarnaar ze al zo lang vragen, geef uzelf een extra opbergruimte en maak komaf met die overvolle kasten en laden in de rest van uw huis.

De werkwijze van kelderdichting door kelderdrainagewerd verder ook door hetWTCB – het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf – erkenden goedgekeurd.

U ziet: een perfect waterdichte kelder is altijd en overal mogelijk. Laat u daarom vandaag nog grondig informeren over onze vakkundige mogelijkheden en laat de noodzakelijke werken uitvoeren door onze gespecialiseerde vakmensen. Bezorg uw kelder en dus uw woonst opnieuw de waarde die het verdient, waar wacht u nog op?

  » Drainage, we maken uw kelder waterdicht‎!Contacteer ons, we geven vrijblijvend advies

  Gratis infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

  Last van vocht in huis?
  Onze vochtgids bevat 15 pagina's met tips en info hoe u zelf vochtproblemen kan herkennen.
  Naam*
  E-mail*

  Aquatec-vochtbestrijding is lid van volgende federaties

  • WTCB
  • Bouwunie
  • Confederatie Bouw