Kelderdrainage met noppenfolie

Kelderdrainage met noppenfolie

Kelderdrainage met noppenfolie

Heeft u vochtproblemen in uw kelder, dan wilt u ze vanzelfsprekend zo snel mogelijk van de baan helpen. Wel, AquaTec biedt u hiervoor een geweldige methode aan: een kelderdrainage! Het wordt beschouwd als de alternatieve methode om al uw vocht- en waterproblemen op te lossen en bovendien zijn onze specialisten hierin meer dan thuis. Ga voor AquaTec en geniet weldra weer van een gloednieuwe kelder!

1. Wat is kelderdrainage?

In essentie wordt het water bij een kelderdrainage continu van binnenuit naar buiten afgevoerd via de keldermuren. Dat gebeurt met behulp van een noppenfolie en een pompsysteem.

Dat klinkt misschien op het eerste gezicht ingewikkeld, maar laat ons deze methode even toelichten.

Het aanwezige water in uw keldermuren en keldervloer wordt van binnenuit afgevoerd naar buiten toe
Zowel uw muren als uw vloer kunnen opnieuw gebruikt worden zoals tevoren en omdat onze experts uw kelder voorzien van een noppenfolie gecombineerd met een laag ter versteviging.
Het water wordt op deze wijze achter de nieuwe wanden opgevangen onderheen de nieuwe vloer.

2. Totaaloplossing voor een waterdichte kelder

Bij deze kelderdrainage zal u voortaan geen last meer ondervinden van vocht, aangezien er speciale leidingen worden aangelegd voorzien van een vakkundige waterpomp om voorgoed al het water buiten uw kelder te houden.

Kelderdrainage met noppenfolie is een totaaloplossing, die een kleine investering vraagt, maar die vast en zeker de moeite waard is!

kelder waterdicht maken
vochtige kelder

3. Kelderdrainage – Breng nieuw leven in uw kelder!

Kelderdrainage verzekert u een 100% tevredenheidsgarantie. Waarom? Omdat het uw vocht voorgoed weghoudt en omdat u uw kelder als het ware nieuw leven inblaast met een waterproof oplossing. Geef uw kinderen die extra speelruimte waarnaar ze al zo lang vragen, geef uzelf een extra opbergruimte en maak komaf met die overvolle kasten en laden in de rest van uw huis.

De werkwijze van kelderdichting door kelderdrainage werd verder ook door het WTCB – het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf – erkend en goedgekeurd.

4. Niet de enige mogelijkheid voor uw kelder

Naast kelderdrainage hebben we nog meer opties voor het afdichten van uw kelder, zoals kelderbekuiping en kelderdichting. Welke methode het beste geschikt is voor u, hangt vooral af van wat de latere functie van de kelder wordt. Is het louter een bergruimte? Of wilt u de kelder ombouwen tot man cave of een andere functionele ruimte?

Daarom komen wij altijd eerst ter plaatse om de toestand te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Dan kunnen we u de best passende aanpak van het vochtprobleem voorstellen.

5. Kelderdrainage voor een 100% waterdichte oplossing

U ziet: een perfect waterdichte kelder is altijd en overal mogelijk. Laat u daarom vandaag nog grondig informeren over onze vakkundige mogelijkheden en laat de noodzakelijke werken uitvoeren door onze gespecialiseerde vakmensen. Bezorg uw kelder en dus uw woonst opnieuw de waarde die het verdient, waar wacht u nog op?

Natte of vochtige kelder laten aanpakken? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder