Injectie van vochtige muren

Injectie van vochtige muren

Vochtige muren injecteren

Heeft u last van natte muren en weet u niet precies wat de oorzaak van uw vochtige muren is? Schakel dan AquaTec Vochtbestrijding in. Onze vochtexperten kunnen de precieze oorzaak bepalen en de juiste behandelmethode bepalen. Eén van die behandelmethoden kan muurinjectie zijn.

1. Muurinjectie: gegarandeerd resultaat

Heeft u vochtige muren in huis ontdekt? Dan is het tijd voor actie. Wacht u te lang met de behandeling van vochtige muren, dan krijgt u weldra bezoek van nieuwe huisgenoten: schimmels en zwammen!

Muurinjectie is vooral een geschikte oplossing als het vochtprobleem plaatselijk van aard is. Speelt er nog een vochtprobleem mee, dan zal muurinjectie alleen niet voldoende zijn. Het is daarom erg belangrijk om de juiste oorzaak van de vochtige muur te bepalen, niet alleen om problemen in de toekomst, maar ook om een onnodige gelduitgaven te vermijden.

schimmel opstijgend vocht
Optrekkend vocht

2. Muren injecteren tegen vocht: doe-het-zelf of niet?

Naargelang de bouwmaterialen waaruit de aangetaste muur is opgebouwd, kunt u ervoor opteren uw muur zelf te injecteren met een vochtwerend product. Het volstaat een geschikte vloeistof – gewoonlijk op basis van siliconen en chemisch van aard – in de muur te spuiten. U boort eerst rechte gaten, op zo’n 10-15 cm van elkaar en op een hoogte van ongeveer 50 cm. Vervolgens injecteert u het vochtwerend middel.  Hierna moet de muur ongeveer 6 maanden drogen. Pas dan kan u de muur verder afwerken.

Wil u er echter zeker van zijn dat uw muur definitief vochtvrij is?  Vertrouw dan op de expertise van specialisten. AquaTec Vochtbestrijding staat u daarom met plezier met raad en daad bij! Vraag nu uw geheel vrijblijvende vochtdiagnose.

3. GRATIS vochtanalyse voor de beste behandeling tegen opstijgend vocht

Heeft u opstijgend vocht in uw woning opgemerkt? Neem dan actie en contacteer AquaTec Vochtbestrijding. Onze vochtexperten komen snel bij u langs om door middel van een GRATIS vochtanalyse de precieze oorzaak van het opstijgend vocht te achterhalen. Vervolgens stellen we u de meest geschikte oplossing voor, volledig aangepast naar uw situatie.

Vertrouw op onze jarenlange expertise, en maak nu komaf met opstijgend vocht!

4. Vraag naar onze realisaties met opstijgend vocht

Vermoedt u dat u last heeft van opstijgend vocht in huis? Merkt u de laatste tijd natte plekken op uw muren? Begint er hier en daar in uw woning pleister van de muren te brokkelen of verf af te bladeren? Opstijgend vocht in huis kan heel wat vervelende symptomen en gevolgen hebben.

Muurinjectie nodig tegen optrekkend vocht? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder