Vochtige muren injecteren

Muurinjectie: gegarandeerd resultaat

Heeft u vochtige muren in huis ontdekt? Dan is het tijd voor actie. Wacht u te lang met de behandeling van vochtige muren,dan krijgt u weldra bezoek van nieuwe huisgenoten: schimmels en zwammen!

Bent u niet zeker van de oorzaak van uw vochtige muren? Schakel dan AquaTec Vochtbestrijding in. Onze vochtexperten kunnen deprecieze oorzaak bepalen en de juiste behandelmethode bepalen. Eén van die behandelmethoden kan muurinjectie zijn. 

Muurinjectie is vooral een geschikte oplossing als het vochtprobleem plaatselijk van aard is. Speelt er nog een vochtprobleem mee, dan zal muurinjectie alleen niet voldoende zijn. Het is daarom erg belangrijk om de juiste oorzaak van de vochtige muur te bepalen, niet alleen om problemen in de toekomst, maar ook om een onnodige gelduitgaven te vermijden.

Muren injecteren tegen vocht: doe-het-zelf

Naargelang de bouwmaterialen waaruit de aangetaste muur is opgebouwd, kunt u ervoor opteren uw muur zelf te injecteren met een vochtwerend product. Het volstaat een geschikte vloeistof – gewoonlijk op basis van siliconen en chemisch van aard – in de muur te spuiten. U boort eerst rechte gaten, op zo'n 10-15 cm van elkaar en op een hoogte van ongeveer 50 cm. Vervolgens injecteert u het vochtwerend middel.  Hierna moet de muur ongeveer 6 maanden drogen. Pas dan kan u de muur verder afwerken.

Wil u er echter zeker van zijn dat uw muur definitief vochtvrij is?  Vertrouw dan op de expertise van specialisten. AquaTec Vochtbestrijding staat u daarom met plezier met raad en daad bij! Vraag nu uw geheel vrijblijvende vochtdiagnose


  » Muren injecteren? Doe beroep op onze expertsContacteer ons, we geven vrijblijvend advies

  Gratis infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

  Last van vocht in huis?
  Onze vochtgids bevat 15 pagina's met tips en info hoe u zelf vochtproblemen kan herkennen.
  Naam*
  E-mail*

  Aquatec-vochtbestrijding is lid van volgende federaties

  • WTCB
  • Bouwunie
  • Confederatie Bouw