Blog

Wat kost een behandeling tegen keldervocht?

vochtige muren
Overige vochtproblemen

Wat kost een behandeling tegen keldervocht?

Hebt u last van vocht in uw kelder? Dan vraagt u zich ongetwijfeld af hoeveel een behandeling hiertegen kost. Deze vraag is helaas niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Het behandelen en structureel voorkomen van vochtproblemen in een kelderruimte vereist maatwerk, omdat de oorzaak of oorzaken van een probleem ingewikkeld kunnen zijn. Daarnaast is er soms sprake van een combinatie van factoren, die allemaal grondig aangepakt moeten worden om voorgoed van het vochtprobleem af te zijn.

Verder moet er ook rekening gehouden worden met eventuele schade of schadelijke gevolgen die zich niet altijd in uw kelder bevinden. Deze zullen natuurlijk direct mee opgenomen moeten worden in de behandeling. Het kan dus gebeuren dat u niet alleen uw kelder zult moeten laten behandelen, maar ook andere delen van uw woning. Om u toch alvast een beetje op weg te helpen, bespreken we in wat volgt graag onze werkwijze.

» Last van vocht in uw kelder?Contacteer ons, vraag een gratis vocht diagnose

Gratis vochtdiagnose

Wanneer u contact met ons opneemt om uw probleem voor te leggen, zullen wij allereerst globaal bespreken waar u zoal last van ondervindt. Daarna komen wij zo snel als mogelijk bij u langs, om de aard van het probleem aan een inspectie te onderwerpen in een gratis vochtanalyse. Wij beschikken hiertoe over de allernieuwste methodieken en middelen, waarmee wij snel en efficiënt de exacte oorza(a)k(en) van het vocht in uw kelder kunnen achterhalen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Meten van de luchtvochtigheid in uw kelder, alsook eventuele andere aangetaste ruimten
  • Zoeken naar zwakke plekken en scheurvorming in de vloer, wanden en het plafond van de kelder waar water mogelijkerwijs binnen kan dringen
  • Door middel van camera-inspectie zoeken naar zwakke plekken in leidingen en afvoersystemen, mocht er sprake zijn van een plaatselijke lekkage
  • Ook kunnen wij eventuele reeds aanwezige ventilatiesystemen testen op efficiëntie en een correcte werking
  • Inspectie van aanwezige schade, denk aan vochtplekken, schimmelvorming en wateroverlast
  • Inspectie van de kimnaad, of deze nog voldoende stevig is
  • We kijken ook, of er een spouwmuur en/of waterkering aanwezig is omdat het ontbreken hiervan ook aanleiding kan geven tot vochtproblemen

Bel ons voor een gratis diagnose op 0800/11 134

Oplossing volledig op maat

Nadat wij alle bovenstaande methoden hebben toegepast, kunnen wij u precies vertellen wat de aard van het probleem is. Daarnaast kunnen wij tegelijkertijd één of meerdere gecombineerde oplossingen voorstellen, die garanderen dat u voorgoed van het probleem af bent. Natuurlijk pakken we ook direct de schade aan die u als gevolg van de natte kelder heeft geleden. Dit kan schade zijn in de kelderruimte, maar ook in bovengelegen verdiepingen, wanneer het vocht zich daarnaartoe heeft weten te verspreiden.

Professioneel vakwerk tegen zeer scherpe tarieven

Het onderhouden van een woning is op zich al kostelijk genoeg. Wij zullen daarom nooit oplossingen voordragen die inefficiënt zijn in relatie tot uw specifieke situatie. Vaak wordt vochtschade “misbruikt” om diverse onnodige producten aan te smeren. Dit is niet onze manier van werken. Wij houden te allen tijde de wensen en behoeften van onze klanten in het achterhoofd en zullen dan ook altijd de meest efficiënte en kostenbesparende oplossing bieden. Zo kunt u snel weer genieten van een vochtvrij huis, en dit voor een zo scherp mogelijk tarief!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende gratis vochtdiagnose. Wij zullen u direct van passend advies voorzien, dat het probleem écht oplost.

Meer informatie over vocht in uw kelder

Vochtprobleem in huis? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder