Blog

Vergelijk offertes voor vochtbestrijding

Overige vochtproblemen

Vergelijk offertes voor vochtbestrijding

Hoe moet ik offertes voor vochtproblemen vergelijken?

Wanneer u meerdere experten van vochtproblemen contacteert en de offertes objectief wil vergelijken, is het belangrijk om weten dat niet alleen de prijs van belang is. Verschillende aanbieders stellen, afhankelijk van het probleem, vaak verschillende methodes voor om uw vochtprobleem op te lossen. Muurinjecties, mechanische vochtbestrijding, drainage, dichting … zijn maar enkele van de mogelijkheden. Vraag bij een offerte steeds waarom een bepaalde methode voorgesteld wordt.

Verder kan u ook kijken naar het aantal jaren garantie dat de aanbieder in de offerte voorstelt. Zo heeft u zekerheid dat wanneer het vochtprobleem nogmaals zou opduiken binnen de vooropgestelde termijn, dit kosteloos hersteld zal worden.

Tot slot moet u zeker ook rekening houden met de tijd waarop de werken uitgevoerd worden. Vochtproblemen slepen best niet te lang aan, ze vormen immers een gevaar voor uw huis en de gezondheid van u en uw familieleden. Vraag daarom bij het aanvragen van offertes voor vochtbestrijding steeds naar de voorziene begin- en einddatum van de werken.

Offerte vochtbestrijding aanvragen bij AquaTec

AquaTec is een expert met jarenlange ervaring in vochtbestrijding. Onze vakmensen komen bij u ter plaatse een gratis analyse uitvoeren van het probleem. Vervolgens stellen wij u vrijblijvend een offerte voor. Na de uitgevoerde werken voeren wij steeds een kwaliteitscontrole uit waarna wij u het garantiecertificaat overhandigen. Zo kan u opnieuw met een gerust hart van uw woning genieten.

Kan ik zelf het vochtprobleem niet oplossen?

Het is nooit aangeraden om vochtproblemen in huis zelf aan te pakken. Doe-het-zelf tips en trucs verergeren vaak het probleem of lijken het probleem op te lossen terwijl het in werkelijkheid nog steeds aanwezig is. Zelf vocht bestrijden is dus vaak nefast.

Indien u om eender welke reden toch zelf het probleem wil aanpakken, vraag dan eerst advies aan een specialist ter zake. Vochtbestrijders komen vaak gratis ter plaatse om een analyse uit te voeren en stellen u vervolgens geheel vrijblijvend een oplossing en bijhorende offerte voor.

Vochtprobleem in huis? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder