Blog

Hoe opstijgend vocht in de badkamer verhelpen

Overige vochtproblemen

Hoe opstijgend vocht in de badkamer verhelpen

Last van opstijgend vocht in de badkamer? Lees hier hoe op te lossen.

Opstijgend vocht is niet altijd direct zichtbaar, zoals bijvoorbeeld in een badkamer, waar wandtegels het opstijgend vocht nog een tijdje kunnen verschuilen. Bij een verbouwing van de badkamer kan het probleem dan ineens de kop op steken. Hoe verhelp je opstijgend vocht in de badkamer?

Opstijgend vocht in de muren is erg vervelend, maar gelukkig zijn er wel veel methodes om het probleem te verhelpen. Welke methode moet worden gebruikt om het opstijgend vocht te behandelen, hangt af van het soort probleem, de oorzaak en de situatie.

Bewoond huis of niet?

Opstijgend vocht in de badkamer van een bewoond huis, is vaak efficiënt te behandelen met het injecteren van de muren met een speciale stof die het water kan blokkeren. Is het huis niet bewoond en is er wat tijd om de woning te behandelen, dan is het onderkappen van de muren ook een mogelijkheid.

Professioneel advies in het oplossen van vocht in de badkamer

Het inschakelen van een expert is altijd aan te raden. Een vochtprobleem is goed op te lossen, maar alleen als duidelijk is om wat voor soort probleem het gaat. Een vochtige muur kan verschillende oorzaken hebben. Voor elk probleem geldt een andere oplossing, dus een goede diagnose is onontbeerlijk.

Een expert kan de juiste diagnose stellen en met een goede behandelmethode het vochtprobleem effectief verhelpen. Bovendien geeft een goede vakman garantie op het werk. Een extra zekerheid dat het opstijgend vocht voorgoed tot het verleden hoort.

Heeft uw badkamer last van opstijgend vocht?
Vraag gratis advies aan Aquatec.
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van vocht en komen graag bij u langs om de situatie te bekijken.

 

Vochtprobleem in huis? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder