Onze werkwijze & expertise

AquaTec onder de loep genomen

AquaTec heeft reeds een jarenlange ervaring achter de rug en kan u met trots mededelen dat we al veel tevreden klanten hebben.
Onze vakmensen vrijblijvend bij u ter plaatse ter analyse van uw vochtprobleem en om samen met u de beste oplossing uit te zoeken.

Hoe precies? Wel, het vochtgehalte van het aangetaste deel van de woning wordt gemeten en er wordt nagegaan waarvan het vochtprobleem precies vandaan komt. Geen uitdaging gaan we hierbij uit de weg, voor elk vochtprobleem bieden we een geschikte oplossing.

Perfectionisme tot in de details

 • Bij AquaTec geniet u van de meest recente nieuwtjes binnenin de vochtbestrijdingswereld. Als onze medewerkers zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën, waardoor we een grote voorsprong hebben betreffende de nodige portie kennis en knowhow op het gebied van vochtbestrijding en oplossen van vochtproblemen tegenover onze concurrenten.
 • Na de afloop van de vochtbestrijdingswerken, overhandigen wij u trouwens in volle vertrouwen een ​garantiecertificaat. Zo zorgt AquaTec voor een zekere en vooral vochtvrije toekomst !

Vochtbestrijding is ons vak

AquaTec staat steeds voor u klaar, ongeacht de omvang van uw probleem. Vochtproblemenin huis dienen immers zo snel mogelijk verholpen te worden met de nodige portie kennis en ervaring. Onze vocht experten kunnen u één voor één uit de nood helpen en zorgen er weldra voor dat u opnieuw zorgeloos kunt genieten van uw woonst.


Hoe gaan we tewerk?

 • Vochtproblemen? Vraag AquaTec om advies. Er wordt een afspraak bij u thuis vastgelegd. Hierbij kunt u alvast rekenen op onze flexibiliteit naar uw agenda toe, wij komen wanneer het u past.
 • Eén van onze experts in vochtbestrijdingkomt vervolgens dan ter plaatse met gespecialiseerde apparatuur om een diagnose te stellen van het vochtprobleem.
 • Van zodra de oorzaak van uw vochtprobleem is achterhaald, zal onze specialist in kwestie u een oplossing op maat voorstellen en u bijstaan met het gepaste advies.
 • Na akkoord wordt een datum vastgelegd ter uitvoering van de werken. Alle werken worden steeds uitgevoerd door onze eigen medewerkers, zodat u verzekerd bent van professionals in huis.

Oplossen van vochtproblemen mét advies:


Onze garantie, uw zekerheid

AquaTec voert steeds een kwaliteitscontrole uit na het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit garandeert u zekerheid én een bijkomende garantie:

AquaTec biedt u immers graag een zorgeloze toekomst, zonder verdere vochtproblemen eender waar in huis.

  » Lees meer

  Niets dan voordelen met AquaTec in huis

  Lijdt uw huis aan één of ander vochtprobleem? Zien uw muren af door een vorm van schimmel? Een hulp aan uw zijde van een vochtspecialist als AquaTec verzekert u een doeltreffende oplossing op maat om uw vochtprobleem weg te werken.
  Heeft u dus een vochtprobleem? Kies dan vandaag nog voor de kwalitatieve en professionele services van AquaTec, uw vochtspecialistbij uitstek!

  » Doe beroep op onze expertiseWe hebben een oplossing voor elk vochtprobleem

  Gratis infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

  Last van vocht in huis?
  Onze vochtgids bevat 15 pagina's met tips en info hoe u zelf vochtproblemen kan herkennen.
  Naam*
  E-mail*

  Aquatec-vochtbestrijding is lid van volgende federaties

  • WTCB
  • Bouwunie
  • Confederatie Bouw