Onze werkwijze & expertise

AquaTec onder de loep genomen

AquaTec heeft reeds een jarenlange ervaring achter de rug en kan u met trots mededelen dat we al veel tevreden klanten hebben.
Onze vakmensen vrijblijvend bij u ter plaatse ter analyse van uw vochtprobleem en om samen met u de beste oplossing uit te zoeken.

Hoe precies? Wel, het vochtgehalte van het aangetaste deel van de woning wordt gemeten en er wordt nagegaan waarvan het vochtprobleem precies vandaan komt. Geen uitdaging gaan we hierbij uit de weg, voor elk vochtprobleem bieden we een geschikte oplossing.

Perfectionisme tot in de details

  • Bij AquaTec geniet u van de meest recente nieuwtjes binnenin de vochtbestrijdingswereld. Als onze medewerkers zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën, waardoor we een grote voorsprong hebben betreffende de nodige portie kennis en knowhow op het gebied van vochtbestrijding en oplossen van vochtproblemen tegenover onze concurrenten.
  • Na de afloop van de vochtbestrijdingswerken, voert AquaTec bovendien een kwaliteitscontroleuit, wat maakt dat we onze klanten dan ook in volle vertrouwen een garantiecertificaatkunnen overhandigen. AquaTec zorgt voor een zekere en vooral vochtvrije toekomst !
 
» Lees meer

Niets dan voordelen met AquaTec in huis

Lijdt uw huis aan één of ander vochtprobleem? Zien uw muren af door een vorm van schimmel? Een hulp aan uw zijde van een vochtspecialist als AquaTec verzekert u een doeltreffende oplossing op maat om uw vochtprobleem weg te werken.
Heeft u dus een vochtprobleem? Kies dan vandaag nog voor de kwalitatieve en professionele services van AquaTec, uw vochtspecialistbij uitstek!

» Doe beroep op onze expertiseWe hebben een oplossing voor elk vochtprobleem