Vochtbestrijding in uw kelder in regio Houthalen-Helchteren

Vochtbestrijding in uw kelder in regio Houthalen-Helchteren

Heeft u vochtplekken in uw kelder ontdekt? Of misschien heeft u ondertussen zelfs al last van schimmel in uw kelder? Zonde! Want een kelder is een ontzettend handige opslagruimte, die u voor vele doeleinden zou kunnen gebruiken.

Aquatec Vochtbestrijding kan u in ieder geval helpen om het vocht in uw kelder te bestrijden! Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vochtbestrijding, kunnen wij elke kelder weer geheel waterdicht en als nieuw maken. Wij zijn ook actief in regio Houthalen-Helchteren.

Waarom is vochtbestrijding in een kelder zo belangrijk?

Een kelder is een bijzondere ruimte, omdat deze als enige ruimte in een woning ondergronds is gelegen:

  • Doorgaans hebben kelders geen ramen of deuren, wat leidt tot een verhoogde luchtvochtigheid.
  • Tel hierbij op dat grondwater en sijpelwater gemakkelijk uw kelder kunnen binnendringen, en u hebt een basisrecept voor vochtproblemen.
  • Is een kelder al lang niet meer behandeld of gebruikt? Dan kunnen verschillende bouwmaterialen van de kelder zwak en week worden. Dit leidt weer tot mogelijke zwakke plekken die vocht en water kunnen binnen laten. Dat gaat van fijne haarscheurtjes in metsel- en voegwerk, barsten in beton… het zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke oorzaken die kunnen leiden tot vochtproblemen in de kelder.

Heeft u dus last van vocht in de kelder? Schakel dan tijdig een vochtexpert in. Hoe langer u wacht, hoe groter de vochtschade kan worden.

» Last van vochtproblemen in Houthalen-Helchteren?Contacteer ons, vraag een gratis vochtdiagnose

Een vochtige kelder kan ook leiden tot opstijgend vocht

Wanneer u vochtproblemen in uw kelder in regio Houthalen-Helchteren heeft, kunnen diezelfde vochtproblemen ook elders in uw woning schade veroorzaken.

Een specifiek soort vochtprobleem dat kan ontstaan door een natte kelder is opstijgend vocht. Wanneer uw kelder langdurig vochtig is, dan zullen de natte oppervlakken op termijn verzadigd raken. Hierdoor zal het vocht beginnen stijgen naar hoger gelegen verdiepingen, en zult u dus ook in uw woonkamer of zelfs slaapkamer vochtige plekken kunnen waarnemen.

Al met al is voorkomen altijd beter dan genezen. Heeft uw kelder last van vochtproblemen, roep dan zeker de hulp in van een firma gespecialiseerd in vochtbestrijding in regio Houthalen-Helchteren!

Hoe werkt vochtbestrijding in Houthalen-Helchteren precies?

Vochtbestrijding is een verzamelnaam voor de vele verschillende methoden beschikbaar om een vochtprobleem te verhelpen en bestrijden. In het geval van vocht in de kelder, zijn er diverse behandelingen voorhanden die de situatie kunnen herstellen.

  • Bij kleine beschadigingen kunt u denken aan het injecteren van deze mankementen met een speciaal waterbestendig middel.
  • Is het probleem grootschaliger van aard, dan moet u een totaaloplossing toepassen. Kelderdichting en kelderdrainage kunnen dan uitstekende methoden zijn om uw kelder weer als nieuw te krijgen.
  • Kortom: voor elk vochtprobleem bestaat een passende en goede oplossing.

Aquatec Vochtbestrijding helpt u ook in regio Houthalen-Helchteren van elk vochtprobleem af

Met welk vochtprobleem u ook kampt, AquaTec Vochtbestrijding staat altijd voor u klaar. Dankzij onze vele jaren ervaring op het gebied van vochtbestrijding in kelders, kunnen wij u met raad en daad bijstaan om uw kelder in regio Houthalen-Helchteren weer geheel waterdicht te maken.

Bel ons nu op en vraag naar uw GRATIS vochtanalyse. Wij komen snel bij u langs om uw kelder grondig te onderzoeken en de beste methode(n) aan u voor te leggen! Bel ons gratis op 0800.11.134.

 

» Last van vochtproblemen in Houthalen-Helchteren?Contacteer ons, vraag een gratis vochtdiagnose