Blog

Hoe vochtproblemen in huis behandelen

2708_5eb3afe540de9
Overige vochtproblemen

Hoe vochtproblemen in huis behandelen

Vochtproblemen zijn nooit een pretje. Ze berokkenen schade aan uw huis, ze verspreiden muffe geuren in de betreffende ruimtes en bovendien ogen ze ook niet al te mooi. Het spreekt voor zich dat u dergelijke problemen zo snel mogelijk dient op te lossen.

Hoe precies?
AquaTec biedt u de experts die u nodig heeft! Hieronder gaan we alvast wat dieper in over hoe u vochtproblemen in huis dient te behandelen.

Onderzoek te plaatse

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor uw vochtproblemen en bovendien vereist elke oorzaak of locatie een andere aanpak om het vochtprobleem in kwestie defintief te verhelpen. AquaTec stuurt daarom een expert ter plaatse om oorzaak van het vochtprobleem bij u optimaal te kunnen onderzoeken.

AquaTec is in staat het vochtprobleem voor u onder de loep te nemen, vakkundig en met een minutieuze benadering. Met een uitgebreide kennis en een jarenlange ervaring in het bestrijden van vochtproblemen, bent u zeker dat onze specialist ter plaatse het vochtprobleem van de baan kan werken!
Profiteer van onze expertise en ervaring en vraag zo spoedig mogelijk uw geheel vrijblijvende vocht diagnose aan. Laat ons onze stelling concretiseren en laat ons u bewijzen dat we uw vochtproblemen definitief kunnen oplossen!

Elk probleem vereist een eigen bestrijding

Het ene vochtprobleem is het andere niet. Het ene vergt mogelijks ook een andere benadering dan het andere. Daarom is het van groot belang de aard, omvang en locatie van het vochtprobleem te achterhalen. We lossen stap voor stap uw vocht problemen op, zodat u de waarde van uw woonst verhoogt en bovendien de gezondheidsrisico’s, zowel die van uzelf als die van uw dierbaren, verlaagt: een win-winsituatie voor zowel uw woonst als voor u!

1ste mogelijke bestrijding betreft de binnenmuurinjectie

Dergelijke injectie garandeert u een definitieve oplossing voor uw vochtprobleem. Waaruit bestaat dit precies? Wel, het betreft een milieuvriendelijke mix die in uw binnenmuren wordt geïnjecteerd, waardoor het opstijgende vocht niet meer kan binnendringen.

2de bestrijding betreft deze van vocht in uw buitenmuren of gevel

De weersomstandigheden worden vaak uit het oog verloren, maar deze hebben een grote invloed op uw buitenmuren. Neerslag, sneeuw, hagel en ga zo maar verder: uw gevel kan door verschillende factoren worden benadeeld.
Uw buitenmuren of gevel worden daarom behandeld met een hydrofoob product of anders gezegd, met een waterafstotend middel. Wel belangrijk omte weten: het biedt een zeer goede bescherming, maar is geen sluitende oplossing.

3de mogelijke bestrijding is de keldervochtbestrijding

AquaTec vormt uw expert op het gebied van ventilatie, sanering en droging van kelders. Naar gelang het vochtprobleem heeft AquaTec drie mogelijke oplossingen voor u in petto om uw kelder terug waterdicht te maken: kelderdichting, kelderdrainage en kelderbekuiping.

Vochtprobleem in huis? Vraag uw gratis diagnose aan.

Onze vochtadviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

EigenaarHuurder