Vochtbestrijding voor immokantoren

Als immokantoor wordt u regelmatig geconfronteerd met vochtproblemen. Een verhuurd pand in uw beheer vertoont vochtschade en u moet snel op zoek naar een oplossing. Of een koper wil zijn kelder ontvochtigen, alvorens zijn pand op de markt te brengen. In al die gevallen is het handig als u een vaste partner heeft die u snel en professioneel kan helpen. AquaTec staat u met raad en daad bij voor alles wat met vochtbestrijding te maken heeft.

AquaTec: uw partner voor vochtbestrijding

AquaTec heeft een jarenlange ervaring in de bestrijding van vochtproblemen. Voor eender welk vochtprobleem bieden wij een definitieve oplossing op maat, en dit tegen correcte en transparante prijzen.

Ons team van experts doet er steeds alles aan om zo snel en efficiënt mogelijk het probleem op te lossen. Zij scholen zich continu bij zodat hun kennis over vochtbestrijding steeds up-to-date is.

Onze experts zullen ook altijd bijkomend advies verlenen, bijvoorbeeld over maatregelen die u zelf kan nemen om het pand vochtvrij te houden.

» Ook last van opstijgend vocht, schimmel, condens?Contacteer ons, we geven vrijblijvend advies

Welke vochtproblemen pakken wij aan?

U kan beroep doen op AquaTec voor alle soorten vochtproblemen. Denk aan:

Opstijgend vocht

Wij injecteren de muren met onze speciaal ontwikkelde AquaTec-85%-injectiegel. Daarnaast verwijderen we de aangetaste delen van de muur (pleisterwerk, voegen …) en brengen we een vochtafwerende muurafwerking aan. Tot slot herstellen we de muur in zijn oorspronkelijke staat.

Water of vocht in de kelder

Bij structurele problemen zoals grondvocht van buitenaf, scheuren in de vloer, slechte afvoer … zorgen wij voor een oplossing via een kelderdichting(het aanbrengen van een waterdichte cementlaag) of kelderdrainage (de afvoer van water via een noppenmembraan en waterpomp). Beide oplossingen worden bij voorkeur gecombineerd met een ventilatiesysteem. Wij zijn tevens gespecialiseerd in beton-, scherm- en kimnaadinjectie.

Condens-, schimmel- en huiszwambestrijding

Condens

Onze experts komen ter plaatse en pakken na een analyse de condensatieproblemen van het gebouw aan, bijvoorbeeld door deinstallatie van een ventilatiesysteem.

Schimmels

Voor schimmels hebben wij het ideale product in huis, dat als het ware een beschermlaag aanbrengt op de muren. Uiteraard verwijderen wij ook de reeds ontstane schimmels, en dit met milieuvriendelijke producten.

Huiszwammen

Na aanpak van het initiële vochtprobleem wordt de aangetaste ruimte geïsoleerd van de rest van het pand. Het aangetaste pleister-, hout- of metselwerk wordt verwijderd. Tot slot wordt de ruimte met een zwamdodend chemisch product behandeld.

Doorslaand vocht

De vochtexperts van AquaTec Vochtbestrijding impregneren de gevel en buitenmuren met een kleurloze en waterdichte vloeistof, de zogenaamde hydrofuge. Dit zal de porositeit van de muren verbeteren zodat regeninslag geen problemen meer veroorzaakt.

» Ook last van opstijgend vocht, schimmel, condens?Contacteer ons, we geven vrijblijvend advies

Hoe gaan wij te werk bij het bestrijden van vochtproblemen?

 1. Wij komen langs met gespecialiseerde apparatuur voor een grondige analyse van het probleem. Wij meten het vochtgehalte van het aangetaste deel van het gebouw en determineren de oorzaak.
 2. Eens de diagnose is gesteld, zal onze expert u een oplossing op maatvoorstellen en bijkomend advies verlenen.
 3. Na akkoord wordt een datum afgesproken voor deuitvoering van de werken door één van onze professionele vochtexperten.

Kwaliteitsgarantie

Na het uitvoeren van de werkzaamheden, volgt altijd een kwaliteitscontrole. Zo bent u zeker dat het probleem definitief werd opgelost. U ontvangt ook een garantiecertificaat:

 • 10 jaar garantie op kelderdichtingen;
 • 20 jaar garantie op kelderdrainage;
 • 30 jaar garantie op muurinjectie bij opstijgend vocht.

Gratis vochtdiagnose

Contacteer ons vandaag nog voor een efficiënte en definitieve oplossing van het probleem. Ons team van experts zal u met raad en daad bijstaan. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en vraag nu uw gratis vochtdiagnose!

» Ook last van opstijgend vocht, schimmel, condens?Contacteer ons, we geven vrijblijvend advies

  Gratis infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

  Last van vocht in huis?
  Onze vochtgids bevat 15 pagina's met tips en info hoe u zelf vochtproblemen kan herkennen.
  Naam*
  E-mail*

  Aquatec-vochtbestrijding is lid van volgende federaties

  • WTCB
  • Bouwunie
  • Confederatie Bouw